Duratech warmtepomp

Bent u het beu om altijd in dat net ietsje te koude water te zwemmen? Zwemt u daarom minder dan u eigenlijk zou willen en schrikt het water u onterecht af? Dan moet u eens nadenken over een Duratech warmtepomp. Deze warmtepompen zijn van uiterst goeie kwaliteit en van deze manier bent u tenminste zeker dat uw zwembad daadwerkelijk opwarmt. Het verschil zal u zeker merken wanneer u al een tijdje heeft geprobeerd met zonnematten of zonnecollectoren. Omdat de zon hier in de lage landen niet zo bijster veel schijnt, is het gebruik van zonne-energie niet zo efficiënt. U zal het geklooi met zonnematten en leidingen misschien wel kennen!

Duratech warmtepompen: enkele kenmerken

Een goed idee dus om eens van start te gaan met een warmtepomp. Wij raden de Duratech warmtepompen aan omdat u zeker bent dat u kwaliteit in huis haalt. We sommen de kenmerken even op:

  • De COP-waarde van de Duratech warmtepomp is gelijk aan 5. Dat wil zeggen dat voor elke kW elektriciteit u in de Duratech stopt, er 5 kW gegenereerd worden door de transformatie van lucht in warmte
  • Het gas dat ervoor zorgt dat de warmte uit de buitenlucht wordt gehaald is R407C-gas en is volledig milieuvriendelijk
  • De Duratech warmtepompen zijn ook minder belastend voor het milieu aangezien ze 80% van hun energie uit de buitenlucht halen. De warmtepompen halen slechts een klein deel van hun energie uit elektriciteit
  • De materialen die zijn gebruikt voor de samenstelling van deze warmtepomp zijn van hoge kwaliteit. Op die manier zijn ze bestand tegen het opspattende water en chloor.
  • Makkelijke, digitale bediening
  • Geluidsarme werking

Een warmtepomp van Duratech, de beste oplossing voor uw zwembad

Het is bewezen dat een warmtepomp effectief en efficiënt uw zwembadwater opwarmt. Vanaf nu hoeft u dus niet meer te wanhopen als het weerberciht weer grijze wolken voorspelt. Uw zonneverwarming heeft u niet meer nodig, OF kan u gebruiken in combinatie met uw Duratech warmtepomp. Op die manier helpt u de natuur ook een handje. Zo'n warmtepomp werkt optimaal vanaf een temperatuur van 15°C. Dat wil zeggen dat u, als het weer het ons toelaat, we het water kunnen verwarmen vanaf april tot oktober. OP die manier wordt het zwembadseizoen aanzienlijk verlengd! Bekijk ons volledig assortiment duratech warmtepompen , kom langs in Fundoo Village of contacteer onze klantendienst voor meer informatie!

Vanaf nu hoeft u geen kou meer te lijden. De Duratech warmtepomp helpen u de hele zomer in aangenaam water te zwemmen!

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2020 12:19:32 Europe/Brussels +0100