Ronde zwembaden

Ronde zwembaden zijn samen met ovale baden de populairste modellen onder de zelfbouwzwembaden. Elk merk heeft een eigen assortiment ronde zwembaden, de keuze is dus volledig aan u. Tussen de modellen die Intex, Bestway, Vogue en Gré aanbieden, zit zeker iets naar uw smaak. 

Ronde zwembaden zijn niet voor niets zo populair. Ze zijn het goedkoopste model zelfbouwzwembad, en stukken goedkoper dan een polyester kuip of een gemetst zwembad. Een andere troef is het plaatsingsgemak. Van alle modellen laten de ronde zich het gemakkelijkst installeren, en dat geldt ook voor de grotere modellen ! 

De meeste ronde zwembaden zijn opbouwmodellen, die bovengronds geplaatst worden. Gre en Vogue bieden ook enkele baden die (half) ingegraven kunnen worden. De baden zijn gemaakt uit duurzame, kwalitatieve materialen die tientallen jaren meegaan. U kan uw zwembad dus met een gerust hart ingraven.

Assortiment ronde zwembaden

Zwembadplanet heeft ronde zwembaden voor elk budget. In de lagere prijsklasse vindt u de instapmodellen van Intex en Bestway. Duurder maar ook duurzamer zijn de zwembaden van Gre, Zodiac of Vogue. Ook wat de afwerking van uw rond zwembad betreft, kan u alle kanten op. Een metalen wand, een houten wand, ... Begint het al te kriebelen ? Bekijk hier ons assortiment ronde zwembaden .

Betaal veilig makkelijk en snel

28-02-2020 09:45:11 Europe/Brussels +0100