Uw eigen zwembad kopen...

De knoop eindelijk doorgehakt en wenst u een eigen zwembad te kopen? Dit hoeft niet langer een fantasie te blijven. Bij Zwembadplanet.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan zwembaden. Een zwembad kopen doet u bij ons immers met het beste advies van onze experten. Bel gewoon even naar onze klantendienst of kom langs in onze showroom in Nevele (bij Gent). We staan u bij met raad en daad!

Een zwembad kopen: geen droom maar werkelijkheid!

U denkt dat een zwembad kopen een dure zaak is waar bovendien heel wat tijd inkruipt? Laat u dan overtuigen door ons. Als u eens kijkt naar ons aanbod zwembaden  hier online, dan ziet u dat voor elk budget een zwembad voorzien is. Afhankelijk welk bedrag u vooropstelt om uit te geven, bieden wij u verschillende types zwembaden aan. Aan u de keuze dus! Bovendien zit bij elk zwembad reeds een geschikte zandfilterpomp inbegrepen. Dat doen wij niet alleen om het u makkelijk te maken, maar ook omdat u enkel op die manier er zeker van bent dat u de juiste pomp heeft die krachtig genoeg is om uw zwembad schoon te houden.

Voordelen van een zwembad kopen

We sommen enkele voordelen op om u te overtuigen een eigen zwembad aan te schaffen:

  • Zomers lang relaxen in uw eigen zwembad in de privacy van uw eigen tuin
  • De kinderen zijn in de wolken en beleven dagen plezier aan hun zwembad, 
  • Al onze zwembaden zijn makkelijk op te zetten en komen met handleiding en/of DVD
  • Mits tijdig onderhoud van het zwembadwater hoeft een zwembad onderhouden geen zware job te zijn
  • Gewoon zalig genieten in eigen tuin!
Er zijn ook enkele nadelen en aandachtspunten waar u toch op moet letten:
  • Zwembadwater dat niet wil opwarmen door het frisse weer kan een probleem vormen. Toch zijn daar oplossingen voor! Kijk eens bij onze zwembadverwarming!
  • Wekelijks onderhoud is noodzakelijk wil u uw zwembad vrij houden van bacterieën en algen. Laat het dus niet zover komen!
  • Sommige zwembaden mag u de hele winter laten staan, andere dienen afgebroken te worden. De Intex en Bestway zwembaden breekt u best af. Of u dat als een voor- of nadeel ziet, is aan u!

Zwembad assortiment

Relaxen in uw eigen zwembad, het kan in verschillende types zwembaden die wij aanbieden. Kies voor een klein plonsbadje voor de kleinsten, een Intex zwembad  of Bestway zwembad  voor de grotere kids dat u in 's winters kan opbergen of ga voor een metalen opbouw- of inbouwzwembad! De keuze is aan u! Ook houten zwembaden  zitten in ons assortiment. Deze houten zwembaden zijn extra stevig en passen overigens beter bij uw tuin. Zodat zwembad en tuin in harmonie blijven met elkaar. 

Op onze site kunt u gemakkelijk het zwembad dat u wenst te kopen online bestellen en betalen. Onze zwembaden zijn gemakkelijk zelf op te stellen. Geen reden tot aarzelen dus. Koop hier uw zwembad en profiteer van een kostenloze levering! Zwembaden verkopen is nu eenmaal de grote troef van Zwembadplanet.

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2020 13:34:18 Europe/Brussels +0100